Nieuwsverslag

22-06 | Rondeel Literair  | Muze of de Kunst van de Onvolmaaktheid,  van Francisca Felix   

Op donderdagavond 22 juni vertelde Francisca Felix uit haar net uitgekomen boek ‘Muze of de kunst van de onvolmaaktheid’. Prikkelende vertellingen wisselde Francisca af met luisterliedjes en verstilde gitaarmuziek. Het boek over een jonge architecte, is te koop bij Boekhandel Praamstra.

Francisca woont met haar gezin aan de Mr. H.F. de Boerlaan in het Havenkwartier in Deventer. U heeft haar woning vast wel eens gezien met de woorden “Dromer, Slaper, Waker” erop.   

Ze is een veelzijdig talent. Zij werkt als logopediste en heeft al eerder een boek geschreven met de titel “Zeg me wat je zeggen wil”. En nu een boek over een jonge architecte, die op zoek is naar grip in haar leven en een architectenbureau opricht. De inspiratie voor dit boek komt onder andere uit de samenwerking met de architect, die de familiewoning in Deventer heeft ontworpen. Francisca zegt over dit ontwerpproces: “We zijn gewoon om tafel gaan zitten en hebben gedroomd over ons ideale huis. En wat knap dat onze architect daar een vorm aan heeft kunnen geven, waar wij helemaal gelukkig mee zijn.” Een tevreden klant dus en ook een reden voor Architectuurcentrum Rondeel om deze schrijfster in de schijnwerpers te zetten.  

Tijdens deze bijeenkomst en de weken daarna kunt u in ons pand ook de architectuurfoto’s van de Deventer Fotokring bekijken.  

DATUM/TIJD: 22 juni a.s., start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).  
LOCATIE: Architectuurcentrum Rondeel, , Assenstraat 14 in Deventer. 

Rondeel-Literair-portret-Francisca Felix

ondeel-Literair-BoekcoverMuze-Francisca-Felix
ondeel-Literair-BoekcoverMuze-Francisca-Felix

Of meld je via deze weg aan:

  Aanmeldformulier voor Rondeel Literair | Muze of de kunst van de onvolmaaktheid van Francisca Felix

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Aantal personen *

  * Verplicht veld
  ** Deelname in volgorde van aanmelding

  Publiciteit is welkom! Deel dit via:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *