Agenda
Deventer Stadsfestival
STADSFESTIVAL | 20-08-2016 | VANAF 12.00 UUR

Zaterdag 20 augustus is de eerste editie van Het Deventer Stadsfestival in het Rijsterborgherpark in Deventer. Architectuurcentrum Rondeel is ook aanwezig om samen met de kinderen en hun ouders het park van de toekomst te ontwerpen.

 

Met maar liefst 4 podia en een gevarieerd programma wordt een breed publiek bereikt. Naast live optredens (onder meer VanVelzen, Kenny B, Van Dik Hout, Mala Vita en Handsome Poets) is er ook veel dance geprogrammeerd als FeestDJRuud, Lil’Kleine, Mike Dehnert en Sterac a.k.a Steve Rachmad. Op de site van het Deventer Stadsfestival is het volledige programma beschikbaar.

 

Ontwerp je park van de toekomst

Rondeel programmaraadslid Con Zaat gaat samen met de kinderen en hun ouders aan de slag om ideeën te ontwikkelen voor het park van de toekomst. In de vorm van een interactief stripverhaal en korte interviews met de ouders wordt een bijzonder beeld geschetst hoe het park van morgen vormgegeven kan worden.

 

Het festival vindt plaats aan het einde van de zomervakantie. Een mooie gelegenheid om de zomer met vrienden en familie af te sluiten.

 

Verslag van het Stadsfestival

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE De stad van de toekomst ontstaat onder onze neus

  Oké, we zien in Deventer nog geen vliegende skateboards, nog geen zwevende auto’s en geen wandelende robots. Maar zonder dat we het doorhebben,... Lees meer...
IMAGE Maria Koninginkerk krijgt ander gezicht, en een ander geloof

  Architectuurcentrum Rondeel kijkt binnen bij de voormalige Maria Koninginkerk aan het Mariënburghplein. De kerk onderging een ware metamorfose.... Lees meer...

Rondeel | OPENINGSTIJDEN

Exposities: geopend dinsdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur
FEESTDAGEN: gesloten
Kantoor: maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 13.00 uur  

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

rondeel | facebook

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief