Agenda
Foto Pieter Leeflang
OPENING | 24-11-2016 | 17.00 UUR

Op donderdag 24 november om 17.00 uur onthult de Deventer binnenstadsmanager Peter Brouwer een expositie met ruim 120 foto’s die op 24 september tijdens een mentorcursus in Deventer zijn gemaakt door amateurfotografen en architectuurliefhebbers. De expositie is tot stand gekomen door een samenwerking van Architectuurcentrum Rondeel en Deventer Foto Kring (DFK). 

 

De beelden worden aan het bouwhek van PHB Deventer op de Brink naast De Hip opgehangen en deze collage is vanaf 24 november te zien.

Deventer Foto Kring en Architectuurcentrum Rondeel sloegen in september de handen ineen voor de organisatie van de drukbezochte workshops architectuurfotografie en straatfotografie. Onder begeleiding van de docenten Ary van der Stelt en Peter van Tuijl zijn in de binnenstad van Deventer en rondom het Havenkwartier prachtige beelden ontstaan, die gecombineerd zijn tot een bonte collage.

 

De cursisten architectuurfotografie laten mooie en verrassende perspectieven op de karakteristieke architectuur van het havengebied zien. De straatfotografen hebben dagelijkse scènes in de Deventer binnenstad uitgelicht, waarmee iedere fotograaf zijn of haar bijzondere kijk op de Deventer bevolking weergeeft.

 

OPENING BOUWHEKEXPOSITIE 24 NOVEMBER

Aanvang: 17.00 uur

Locatie: op De Brink bij het bouwhek van PHB Deventer naast De Hip.

 

Na de opening zijn belangstellenden uitgenodigd om in De Hip na te genieten met een drankje en een uitvergroting van de beelden op een projectiewand te bekijken. Toegang is gratis.

 

24 november 2016 Bouwhekexpo-Deventer-PB240111.jpg Bouwhekexpo-Deventer-PB240114.jpg Bouwhekexpo-Deventer-PB240119.jpg Bouwhekexpo-Deventer-PB240132.jpg

 

Verslag fotografieworkshop 24-09-2016: 'Een afvalcontainer is net per se lelijk'

 

De expositie is mede mogelijk gemaakt door:

Deze expositie is tot stand gekomen door de belangeloze inzet van veel vrijwilligers, de vriendelijke medewerking van PHB Deventer en mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Fotobond, Nederlands centrum voor vrijetijdsfotografie, afdeling Transijssel, Deventer Foto Kring en Architectuurcentrum Rondeel.

 

 

 Foto's: Cees Kunkeler (bovenaan) en Pieter Leeflang (straatfotografie onderaan)

 

 

Architectuurcentrum Rondeel maakt gebruik van Cookies Lees meer

Akkoord

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE POPUP Ruimte maken – Ruimte laten

  In de nacht van 17 op 18 mei 2019 vond een bijzondere POPUP actie plaats op het Grote Kerkhof. Zoals de naam al zegt, was dit monumentale plein... Lees meer...
IMAGE Stadscafé helpt met verder ontwikkelen van initiatieven

  Stadscheque van 2500 euro voor het beste idee Geweldig, creatief, verbindend, kindvriendelijk, waardevol, stadse versie van naoberschap. Het... Lees meer...

Rondeel | OPENINGSTIJDEN

Kantoor: maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 13.00 uur
Exposities: geopend dinsdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur

Zomervakantie 2019 vanaf 12 juli t/m 25 augustus en zijn wij gesloten

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

rondeel | facebook

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief