Agenda
Foto: Paul Mackenzie

 

EXPOSITIE | T/M MEDIO JULI

De Deventer Fotokring exposeert tot half juli in Architectuurcentrum Rondeel de resultaten van een drietal masterclasses stadslandschappen. Verschillende fotografen geven hun beeldende visie op het thema ‘Stadslandschappen’ in de expositie.


Wat zijn stadslandschappen? In ieder geval meer dan het bekende en schilderachtige straatje naar de Bergkerk. De fotografen zullen op geheel eigen wijze hun visie op het thema in beeld brengen. Dit levert prachtige artistieke beelden op.

 

De foto’s worden gemaakt tijdens een drietal ‘masterclasses’ in april, mei en juni bij Rondeel. Topfotografen Arij van der Stelt (tevens architect), Peter de Groot en Teun de Groot begeleiden de deelnemers aan de masterclasses.

Na ieder fotoweekend worden er weer nieuwe foto’s toegevoegd aan de tentoonstelling, die voornamelijk worden gemaakt door leden van de Deventer Fotokring.

 

Laat u tijdens de expositie verrassen door de bijzondere, fotografische kijk op de Deventer stadslandschappen.

 

Deelnemen aan een tweedaagse Masterclass Stadslandschappen?

In de weekenden van 26/27 mei en 23/24 juni a.s. worden deze georganiseerd. De prijs voor de masterclass is € 75,00 inclusief lunches en drankjes, koffie/thee, per persoon per weekend.

Meer informatie over de masterclass en aanmelden

 

De expositie staat tot half juli en de toegang is gratis. In de weekenden zijn de fotografen zelf aanwezig om een toelichting te geven op hun werk. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13-17 uur.

foto: Paul Mackenzie

Architectuurcentrum Rondeel maakt gebruik van Cookies Lees meer

Akkoord

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE Deventeropdekaart.nl uitgebreid met molens

  Architectuurcentrum Rondeel en Stichting Industrieel Erfgoed Deventer (SIED) hebben de website ‘Deventeropdekaart.nl’ uitgebreid met een... Lees meer...
IMAGE De stad van de toekomst ontstaat onder onze neus

  Oké, we zien in Deventer nog geen vliegende skateboards, nog geen zwevende auto’s en geen wandelende robots. Maar zonder dat we het doorhebben,... Lees meer...

Rondeel | OPENINGSTIJDEN

Kantoor: maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 13.00 uur
Exposities: geopend dinsdag t/m zondag 13.00 tot 17.00 uur
FEESTDAGEN: gesloten
  
VRIJDAG 22 JUNI 2018 ZIJN WIJ GESLOTEN

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

rondeel | facebook

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief