Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

We hebben het allemaal druk druk druk en nog eens druk… Maar wat is er nu leuker dan de dingen doen die je écht leuk vindt, waar je goed in bent, interesse in hebt én waar je actief een bijdrage kunt leveren?! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Architectuurcentrum Rondeel organiseert exposities, lezingen en debatavonden in de mooie expositieruimte aan de Assenstraat. We zijn van dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur open en op zaterdag- en zondagmiddag van 13-17 uur tijdens de periodes van de exposities. Voor die weekenden zijn wij op zoek naar suppoosten en daarnaast kunnen we hulp gebruiken van gastvrouwen/-heren bij lezingen en exposities (vaak op de donderdagavond). Ook wanneer je interesse hebt in fotografie en video en de socials, kunnen we jouw ondersteuning gebruiken bij bijeenkomsten, lezingen en andere activiteiten. 

Suppoost

Als suppoost ben je bij exposities gastvrouw/-heer voor de bezoekers die op zaterdag- of zondagmiddag de exposities komen bekijken. Indien bezoekers vragen hebben, kunnen ze die aan jou stellen. Daarvoor hoef je echt geen grote architectuurkenner te zijn!

Voor de exposities ontvang je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om ingeroosterd te worden. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben jij iemand die bezoekers vriendelijk te woord staat, alert is en overzicht kan houden op de locatie? Sluit je dan aan bij ons team van vrijwilligers!

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer verzorg je tijdens de bijeenkomsten – meestal georganiseerd op donderdagavond –  de catering: koffie/thee bij ontvangst en een drankje aan het einde van de bijeenkomst. Ervaring is niet nodig. Voor deze bijeenkomsten krijg je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben je enthousiast, graag onder mensen en op zoek naar een leuke tijdsinvulling of ervaring? Sluit je dan aan bij ons team!

Lijkt je dit leuk en wil je graag iets betekenen voor de ruimtelijke omgeving?

Contactformulier


    AlgemeenVraagSponsor wordenVriend wordenDonateur wordenVrijwilliger worden

     

    Publiciteit is welkom! Deel dit via:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *