Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

We hebben het allemaal druk druk druk en nog eens druk… Maar wat is er nu leuker dan de dingen doen die je écht leuk vindt, waar je goed in bent, interesse in hebt én waar je actief een bijdrage kunt leveren?! Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Architectuurcentrum Rondeel organiseert exposities en lezingen in onze mooie expositieruimte aan de Assenstraat. We zijn van dinsdag t/m vrijdag van 13-17 uur open en op zaterdag- en zondagmiddag van 13-17 uur tijdens de periodes van de exposities. Voor de weekenden zijn wij op zoek naar suppoosten en daarnaast kunnen we hulp gebruiken van gastvrouwen/-heren bij lezingen en exposities (vaak op de donderdagavond).

Suppoost

Als suppoost ben je 1 x per maand gastvrouw/-heer voor de bezoekers die op zaterdag- of zondagmiddag de exposities komen bekijken. Indien bezoekers vragen hebben, kunnen ze die aan jou stellen. Daarvoor hoef je echt geen grote architectuurkenner te zijn!

Voor de exposities ontvang je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent om ingeroosterd te worden. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben jij iemand die bezoekers vriendelijk te woord staat, alert is en overzicht kan houden op de locatie? Sluit je dan aan bij ons team van vrijwilligers!

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer verzorg je tijdens de bijeenkomsten – meestal op donderdagavond –  de catering: koffie/thee bij ontvangst en een drankje aan het einde van de bijeenkomst. Ervaring is niet nodig. Voor deze bijeenkomsten krijg je een lijst met data waarop je zelf kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent. Daarnaast neem je een keer per maand deel aan de vrijwilligersvergadering op woensdagavond.

Ben je enthousiast, graag onder mensen en op zoek naar een leuke tijdsinvulling of ervaring? Sluit je dan aan bij ons team!

Lijkt je dit leuk en wil je graag iets betekenen voor de ruimtelijke omgeving?

Neem dan contact op met ons via info@rondeeldeventer.nl.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *