Nieuws
Stadscafés Deventer 2019

Heb jij een goed idee voor het verbeteren van de Deventer binnenstad? Wil je Deventer nog gezelliger, groener, omzet verhogend, woonvriendelijker en aantrekkelijker maken? Wil je kans maken op een stadscheque t.w.v. € 2.500? Kom je idee dan pitchen tijdens een van de  stadscafés van Architectuurcentrum Rondeel op dinsdag 21 mei, 2 juli of 29 oktober.

Veel initiatieven zijn door een pitch op het stadscafé al verder geholpen. Afhankelijk van je idee beoordeelt een deskundige jury hoe je idee een stapje verder kan komen. Soms is het leggen van contacten voldoende, soms wordt een Stadscheque ter waarde van € 2.500 ingezet. Op elk idee wordt individueel ingegaan.  

Vrijwilligers van het Architectuurcentrum Rondeel en studenten van Saxion, Loket van Mogelijkheden, bieden ondersteuning bij het maken van een korte presentatie van drie minuten aan de hand van 10 foto’s.  

 

Drie Stadscafés Deventer in 2019 

Stadscafé D5 - dinsdag 21 mei 20.00 uur 

Stadscafé D6 - dinsdag 2 juli 20.00 uur dit Stadscafé is specifiek gericht op ideeën op alle gebied die een verbetering kunnen zijn voor het huidige Grote Kerkhof, Stromarkt en Nieuwe Markt 

Stadscafé D7 - dinsdag 29 oktober 20.00 uur 

 

Idee pitchen tijdens Stadscafé

  

Organisatie 

Het Stadscafé Deventer is een onderdeel van de Stadsbeweging Overijssel die geïnitieerd is door de provincie Overijssel in afstemming met de gemeente Deventer en private partners zoals o.a. de Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM), WijDeventer, Architectuurcentrum Rondeel, gemeente Deventer en MKBDeventer. 

 

Contact en info 

Bel of mail naar Wilma Mensink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 81 13 88 83 voor meer informatie. 

Foto: Urhahn Urban Design, Amsterdam 

 

Stadscafé in het nieuws

 

2018 -  ‘Het stadscafé moet van iedereen worden’

2018 - Nieuwstraat Deventer feestelijk geopend

2018 - Deventer bruist van de ideeën!

2018 - Stadcafé D3 ondersteunt nieuwe initiatieven voor Deventer binnenstad

 

 

Architectuurcentrum Rondeel maakt gebruik van Cookies Lees meer

Akkoord

RONDEEL | NIEUWSBRIEF

RONDEEL | NIEUWS

IMAGE Excursie Rondeel Cinema – AFFR op 13 oktober

Op 13 oktober heeft Rondeel Cinema voor het eerst in haar bestaan het Architectuurfilmfestival AFFR  in Rotterdam bezocht. Met een groep van 11... Lees meer...
IMAGE ‘wistjedat?’ Verrassende verhalen over 1250 jaar deventer

Wist je dat…… Deventer eeuwen geleden al een slim afvalsysteem had? …de Brink een moeras was, waardoor de Waag nu scheef is? …de... Lees meer...

ARCHITECTUURROUTE STEDENDRIEHOEK

rondeel | facebook

RONDEEL | ARCHITECTUURGIDSEN

 

‘In Deventer’ Architectuurgidsen

In Deventer - Architectuurgidsen

Prijs € 16,95 (excl. verzendkosten)
Te koop tijdens de openingsuren in Architectuurcentrum Rondeel. 

Rondeel | Archief