Nieuws

Anneleen Ypma van start bij Architectuurcentrum Rondeel

 

Anneleen Ypma-Diedering is begin mei aan de slag gegaan bij Architectuurcentrum Rondeel. Ze gaat directeur Ulrike Weis ten Elsen twee dagen per week ondersteunen bij de organisatie van de Rondeel-activiteiten.

Benieuwd naar haar achtergrond, vroegen we haar om zich kort voor te stellen.

“In 2006 ben ik als student in Deventer komen wonen”, vertelt Anneleen. In 2010 is ze afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academie als interieurontwerper en ruimtelijk vormgever. “Na een aantal werkervaringen heb ik ontdekt dat coördineren, organiseren en creëren mij veel plezier en voldoening geeft. Ik ben graag een spin in het web om voor veel projecten en taken mee te denken of ondersteuning te bieden.”

Naast haar werk voor Rondeel is Anneleen ook ondernemer waarbij haar focus ligt op de coördinatie van projecten voor de openbare ruimte, cultuur en onderwijs. “En daarnaast ben ik moeder. Samen met Frank zijn wij de ouders van Oliver van bijna 1,5 jaar”, vertelt ze enthousiast.

Ze heeft er in zin in! “Ik wil me graag met een nieuwe, frisse blik inzetten voor Rondeel en een positieve bijdrage leveren aan dit platform!”

 

Wil je contact opnemen met Anneleen?

Je kunt haar bij Architectuurcentrum Rondeel bereiken op maandagochtend, woensdagmiddag en donderdag hele dag via 0570-611 901 of info@rondeeldeventer.nl.

 

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *