Nieuws

Communicatiestokje bij Rondeel overgedragen

Na ruim 25 jaar actief te zijn geweest bij Rondeel draagt Yvonne Neppelenbroek het ‘communicatiestokje’ over aan Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer en Arlinde Dul. Beiden zijn enthousiast om de communicatie voor Rondeel voort te zetten en verder vorm te geven. Nieuwe ideeën alom, dus ze hebben er zin in!

Wie zijn Wilma en Arlinde?

Met (interieur)architectuur, de ontwikkeling van duurzame materialen en het commercieel vermarkten van producten houdt Wilma zich al jaren bezig. De kennis en kunde rondom marketing en promotie zet Wilma graag in voor Rondeel. De interesse voor architectuur deelt Arlinde met Wilma. Arlinde werkt als adviseur in de ruimtelijke ordening, houdt van schrijven en klimt voor Rondeel graag in de pen.

Waarom Rondeel?

Ruimtelijke kwaliteit creëren en behouden is wat we willen voor Deventer, de stad en gemeente waarin we wonen, vinden Wilma en Arlinde. “Het is een topprioriteit voor iedereen, in iedere fase van het leven, ook als je er niet bewust van bent. Je leefomgeving heeft namelijk een enorme impact op de staat van (wel)zijn en ontwikkeling. Nu er zo’n flink aantal woningen in Deventer bij mogen komen is dat een mooi moment om bij de voorbereidingen, via Rondeel, onze krachten te bundelen. Communicatie is hét kanaal om deze boodschap de wereld in te brengen.”

Delen = vermenigvuldigen

Heb je ideeën, opmerkingen of wil je iets anders met Wilma of Arlinde delen? Vanaf 7 april kunnen jullie ze mailen wilma@rondeeldeventer.nl en Arlinde@rondeeldeventer.nl.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *