Nieuws

Frank ten Zijthof volgt Harry Zwiers op als voorzitter programmaraad Rondeel

Architectuurcentrum Rondeel Deventer gaat in dit jubileumjaar (25 jaar) van start met een bestuurswisseling en verwelkomt Frank ten Zijthof als voorzitter van de programmaraad.  

Vanaf januari 2020 neemt bouwkundige Frank ten Zijthof het stokje over van Harry Zwiers als voorzitter van de programmaraad. Frank: “Ik voelde mij zeer vereerd toen ik werd gevraagd voor het voorzitterschap van de programmaraad. Als bouwkundige heb ik als vanzelfsprekend affiniteit met architectuur en alles wat hieraan raakt. ” 

Frank ten Zijthof - voorzitter programmaraad
Frank ten Zijthof

Frank is het afgelopen jaar in Deventer, aan de Stromarkt, komen wonen. “Dit is voor mij een uitgelezen kans is om me nog meer te nestelen en te aarden in het ‘Deventerse’”, vindt hij.  “Ook heb ik me van jongs af aan al ingezet als vrijwilliger bij vele disciplines, o.a. het voorzitterschap van een sportvereniging. Ik ben betrokken geweest bij meerdere verbouwingen van sportaccommodaties en alles wat op mijn pad kwam… te veel om op te noemen.” 

Over zijn rol als programmaraadvoorzitter zegt hij: “Nu ligt er voor mij een taak binnen het Rondeel. Het invullen van deze taak zal gaandeweg vorm krijgen en ik ga zeker trachten een meerwaarde te zijn voor Rondeel. Al met al heb ik veel zin om deze functie samen met alle betrokken mensen te vervullen.” 

Nieuwe samenstelling bestuur 

Harry Zwiers blijft als penningmeester verbonden aan het Rondeel. Na zich vele jaren te hebben ingezet voor het Rondeel stoppen Henk Vos en Wilma Mensink met hun bestuurstaken. In 2019 traden Edwin Zuidwijn en Bep Spa toe tot het bestuur. 

Het bestuur van het Rondeel ziet er in 2020 als volgt uit: 

  • Daan Josee, voorzitter 
  • Edwin Zuidwijk, Secretaris 
  • Harry Zwiers, penningmeester 
  • Ronald LeClerq, bestuurslid (sponsoring) 
  • Bep Spa, bestuurslid (personeelszaken) 

We bedanken Wilma en Henk voor hun jarenlange inzet voor Architectuurcentrum Rondeel en wensen Frank en Harry veel succes! 

Benieuwd wie zich nog meer inzet voor ons architectuurcentrum? Je vindt de teamleden op de team-pagina

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *