oplevering

DE OPLEVERING | Kindcentrum Rivierenwijk

DE OPLEVERING | 11-03-2015

Het nieuwe Kindcentrum in het hart van de Rivierenwijk in Deventer is een belangrijk onderdeel van de vernieuwing van deze wijk. Liesbeth van der Pol, van DOK Architecten te Amsterdam, en Ton Plagman, directeur van de basisschool vertellen over het bijzondere ontwerp en het vernieuwende onderwijsconcept.

 

Het nieuwe Kindcentrum in het hart van de Rivierenwijk in Deventer is een belangrijk onderdeel van de vernieuwing van deze wijk. Het gebouw kent een bijzonder ontwerp, maar ook zullen er vernieuwende onderwijsconcepten worden gehanteerd. Op 11 maart kunt u van beide meer ervaren. Liesbeth van der Pol, van DOK Architecten te Amsterdam, vertelt over het gebouw en Ton Plagman, de directeur van de basisschool in het kindcentrum, zal vertellen over het bijzondere onderwijs.

 

Het Kindcentrum is een multifunctioneel gebouw waar de buurtbewoner terecht kan voor de ontwikkeling en opvang van het opgroeiende kind. Het bevat een basisschool met 15 lokalen, 2 speellokalen, een gymzaal, een consultatiebureau en een peuter- en kinderopvang. Een uitnodigend licht gebouw waar plaats is voor ontmoeting, sport en spel. Door de bijzondere ligging, als een vlindervormig paviljoen in het park, is het makkelijk om het onderwijs mee naar buiten te nemen en alle zintuigen van de kinderen te prikkelen.

 

DE OPLEVERING: WOENSDAG 11 MAART 2015

 

Het programma:

19.30 uur: zaal open 
20.00 uur: welkom door Frank van Unen 
20.05 uur: Architect aan het woord 
20.30 uur: Ton Plagman aan het woord 
20.50 uur: rondleiding 
21.45 uur: sluiting

 

Aquarel Liesbeth van der Pol

Aquarel: Liesbeth van der Pol 

 

VERSLAG

 

Kindcentrum Rivierenwijk: een licht en verfijnd gebouw

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *