Biobased bouwenHome- Biobased bouwen

Lezing van Space&Matter: Biobased Bouwen – 19 September 2024 | 20:00 uur.

19 september 2024 van 20.00 tot 21.30 uur (inloop 19.30 uur)

In Architectuurcentrum Rondeel, Assenstraat 14 in Deventer

Lezing van Space&Matter:

“Innovatieve oplossingen voor complexe stedelijke uitdagingen”

Space&Matter is een in Amsterdam gevestigde designstudio. Zij zijn gespecialiseerd in architectuur, circulaire gebiedsontwikkeling en visievorming.

Space&Matter is in 2009 opgericht door Sascha Glasl, Tjeerd Haccou en Marthijn Pool. Samen hebben zij de wens om de wereld te verbeteren voor toekomstige generaties. Hun reis begon met de studie: Water voor Wonen, een nieuw perspectief voor de Nederlandse polder. Dit prijswinnende, circulaire en innovatieve ontwerp leidde tot de oprichting van Space&Matter. 

Al meer dan tien jaar zet Space&Matter zich in voor innovatieve oplossingen voor complexe stedelijke uitdagingen. De oprichters houden ervan om duurzame, onconventionele en betekenisvolle projecten op te pakken, die mensen met elkaar en de gebouwde omgeving verbindt.  Dit gebeurt door de behoeften van mensen voorop te stellen en inzichten uit verschillende disciplines samen te voegen.

www.spaceandmatter.nl

De drie oprichters van de designstudio hebben nog vier andere bedrijven opgericht, die allemaal een focus hebben op het verbeteren van de gebouwde omgeving: vastgoed (Common City), bottom-up co-living initiatieven (CrowdBuilding), biobased en modulaire constructies (Boombuilds) en het herstel van natuur (Sumowala).

U kunt zich opgeven voor de lezing via het aanmeldformulier.

We hebben plek voor 40 bezoekers, dus wees er snel bij.


Aanmeldformulier voor de Lezing van Space&Matter: Biobased Bouwen

    Aanmelden bezoek:

    * Deelname in volgorde van aanmelding

    Publiciteit is welkom! Deel dit via:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *