Nieuws

Theatercollege Carolyn Steel ‘De hongerige Stad’

 

Op donderdag 13 september trapt het Zwols Architectuur Podium in samenwerking met Club Cele af met een hele toffe serie Stadscafés: De Hongerige Stad Zwolle! Samen met Club Cele gaan we de relatie tussen voedsel en stad verkennen. Maak je klaar voor interessante lezingen, films en excursies en ontdek het antwoord op de vraag: hoe kan voedsel nieuwe verbindingen in de stad maken?

Te gast is Brits architect, docent en schrijver Carolyn Steel, van het boek ‘De Hongerige Stad: hoe voedsel ons leven vormt’. Zij is de inspiratie voor deze serie Meet Ups. Je kent haar misschien van haar Ted Talk of VPRO Tegenlicht aflevering en ze is veelvuldig in de media verschenen met haar denkwijzen.

Door de moderne veranderingen in mobiliteit, energietransitie en waterhuishouding moeten we opnieuw naar de traditie tussen voedselproductie en stedenbouw kijken. Hoe ziet het toekomstige plattelandsleven eruit? Is het traditionele boerenleven voorbij? Gaat de toekomstige voedselvoorziening onze stedelijke structuur veranderen of kan deze bijdragen aan de leefbare stad? Wij nodigen je van harte uit om mee te denken over de toegevoegde waarde van voedsel aan de stad en regio!

 

ZAP nodigt u uit!

Wat:Theatercollege Carolyn Steel – De Hongerige Stad Zwolle
Waar:Hemminkzaal, Odeon
Wanneer:Donderdag 13 september, 20.30 tot 22.00 uur
Kosten:7,50 euro

Voor het volledige programma kijk op www.stichtingzap.nl

Het ZAP (Zwols Architectuur Podium),  Club Cele en de Stadsbeweging organiseren samen het Stadscafé en samen gaan ze het gesprek aan met architecten, ontwikkelaars, kwartiermakers, kunstenaars, kantelaars en vele anderen.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *