verslagVerslag-home

Verrassende deals voor Het Rondeel op de beursvloer 2024

Verrassende deals voor het Rondeel op de beursvloer 2024

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de reden voor 34 bedrijven om hun kennis, goederen en praktische klussen aan te bieden aan 27 maatschappelijke organisaties. Om 17.00 uur werd door wethouder Jaimi van Essen van economische zaken op de gong geslagen en kon het handelen beginnen.

De bijeenkomst met soep, broodjes en een borrel achteraf duurde tot 19.30 uur en heeft deals opgeleverd voor meer dan 45.000,-.  De grootste dealmaker was Stamacon en dit bedrijf verdiende daarom een gesigneerd shirt van Go Ahead Eagles.

Het Rondeel was ook aanwezig en heeft drie matchovereenkomsten gesloten.

Eén: ArtNik gaat het Rondeel adviseren over het uitgeven van publicaties, waaronder ons jubileumboekje voor het 30-jarig bestaan van het Rondeel. De tegenprestatie is een vermelding van het bedrijf is die publicatie.

Twee: Swarco Nederland, een bedrijf in de aanleg en onderhoud van stadsverlichting, o.a. in Deventer is van plan gastlessen te geven over duurzaamheid en circulariteit. Onze tegenprestatie is gratis toegang tot één van onze Rondeel-activiteiten, b.v. tot de avond van de uitreiking van de Deventer Architectuurprijs.

Drie: KonnecteD (voorheen Salcon) wil (een deel van) de catering verzorgen tijdens ons feest ter ere van het 30-jarig bestaan. De tegenprestatie is een fietstocht onder begeleiding langs de inzendingen voor de Deventer Architectuurprijs.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *