Archief agendaDeventer Architectuurprijsexcursie

09-10-2022 | Excursie Gesamtkunstwerk | Hotel In het Huis van Deventer

Zondag 9 oktober a.s. (12.00 uur) organiseert Architectuurcentrum Rondeel in het kader van de Maand van de architectuur de excursie Gesamtkunstwerk bij Hotel in het Huis van Deventer. Dit hotel is gevestigd in de historische Latijnse School en is pas opnieuw ingericht door Studio Groen+Schild. Architect Ellen Schild van Groen+Schild vertelt deze middag over de transformatie van het hotel. 

Gesamtkunstwerk 

In Hotel In het Huis van Deventer aan het Grote Kerkhof ervaart u de bijzondere ontmoeting tussen architectuur, kunst en design.  

Architect Ellen Schild van Studio Groen+Schild uit Deventer vertelt u deze middag iets over het ontstaan en het proces van dit project; haar intensieve samenwerking daarbij met zowel de eigenaren Andrea en Rob te Wierik-Bergs alsook met het kunstenaarsduo Albert Dedden en Paul Keizer, bekend als de Spacecowboys. 
 
Na deze introductie gaan we in kleine groepjes op pad om u de ruimtes te laten zien en de sfeer te proeven. U zult versteld staan van de durf en creativiteit die geleid hebben tot ware Gesamtkunst. Na de rondleiding wacht u een heerlijke lunch van Betti Brood en Borrel, bij goed weer in de fraaie binnentuin. 
 

Aanmelden excursie + lunch 

U kunt zich voor deze rondleiding aanmelden via rondeeldeventer.nl/reserveren tot uiterlijk 5 oktober 2022 en aangeven met hoeveel personen u komt. 

De bijeenkomst duurt tot ca. 15.30 uur

De kosten voor deze activiteit bedragen € 25,00 per persoon. 
Betaling graag contant bij binnenkomst. 

    09-10-2022 | Aanmelden Excursie Gesamtkunstwerk | Hotel in het Huis van Deventer:

    ** Deelname in volgorde van aanmelding. Maximaal aantal deelnemers: 25.

    Publiciteit is welkom! Deel dit via:

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *