Nieuws

2017: De Ruimtelijke Impact van Energietransitie

ROODGRIJSGROEN zijn niet de nieuwe kerstkleuren maar is de naam van ons nieuwe Rondeel jaarprogramma: ‘De Ruimtelijke Impact van Energietransitie’. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie heeft zojuist onze aanvraag voor 2017 volledig gehonoreerd.

Samen met de belangrijke bijdrage van de gemeente Deventer, van sponsoren en vrienden, én niet te vergeten de inzet van onze vrijwilligers, kunnen we dus opnieuw een ambitieus programma realiseren. Precies zoals u dat van ons gewend bent: vanuit professie en passie.

 

Natuurlijk zijn wij ook nu weer zeer geïnteresseerd in creatieve oplossingen. Hiervoor tuigen we rondreizende interactieve ontwerpateliers op. Zo kunnen bewoners samen met professionals nadenken over hoe het anders, nog mooier en beter kan.

De creatieve oplossingen die we daar vinden zullen we vervolgens agenderen en exposeren.

We kiezen daarbij steeds een herkenbare route: van klein naar groot, van dichtbij naar verder weg, van GEBOUW naar STAD naar LANDSCHAP, van rood naar grijs naar groen. Vandaar ook de naam van ons jaarthema ‘ROOD – GRIJS – GROEN, de Ruimtelijke Impact van Energietransitie’.

Onze zeer betrokken vrijwilligers werken er op dit moment al hard aan. Maar voordat u daarvan iets te zien krijgt, wensen wij u allen fijne feestdagen en een duurzaam 2017 toe, voor mens, dier en aarde.

 

Namens vrijwilligers en beroepskrachten van Architectuurcentrum Rondeel,

Harry Zwiers,

voorzitter programmaraad

 

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *