Agenda

Architectuurcentrum Rondeel wenst u een goed 2024

Architectuurcentrum Rondeel wenst u een goed 2024 met onverminderde aandacht voor ruimtelijke kwaliteit! Wat kunt u in 2024 van ons verwachten?

In 2023 stond de verstedelijkingsopgave van Deventer centraal in ons jaarprogramma. Dat thema laten we niet los, maar we gaan ons in 2024 ook verdiepen in natuurinclusief en biobased bouwen. En dan vooral in de ontwerpuitdagingen, die het nieuwe bouwen met zich meebrengt. Te beginnen met Dé Nacht van Biobased Bouwen op 7 februari en daarna o.a. een lezingenreeks, een reflectie op Dé Nacht en een Masterclass, die we samen met Architectuurcentrum Bouwhuis in Apeldoorn organiseren.

Om alvast in de stemming te komen willen we een uitzending van Tegenlicht onder uw aandacht brengen. https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2022-2023/welkom-in-het-symbioceen.html

In het najaar organiseren we de tweede editie van de Deventer Architectuurprijs (DAP). In 2022 was de succesvolle eerste editie. Dat smaakt naar meer en we hopen weer op een aantal goede inzendingen. Voor de vorige editie had het Groningse architectuurcentrum GRAS de jury samengesteld. Voor de komende DAP-editie heeft FASadE uit Amersfoort vijf professionals bereid gevonden de jurering te verzorgen.

En natuurlijk organiseren we, net als in de voorgaande jaren weer gebouwbezoeken, excursies, Cinema Rondeel en vele andere activiteiten. En… dit jaar bestaan we 30 jaar. Ook dat zal niet ongemerkt voorbijgaan.

Bent u ook weer van de partij? Dan maken we er samen een succesvol jaar van.

Tot ziens,

Team Rondeel

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *