excursie

Architectuurexcursie naar het Spaanse Girona in oktober

 
ARCHITECTUUREXCURSIE | 04-10 TM 07-10 

NETSTED en Architectuurcentrum Rondeel organiseren van 4 tot en met 7 oktober een buitenlandse architectuurexcursie naar Girona, waar o.a. een bezoek wordt gebracht aan winnaars van de prestigieuze Pritzker Architecture Prize 2017: RCR Arquitectes.

 

Rafael Aranda, Carme Pigem and Ramon Vilalta zijn onderscheiden met de Pritzker Architecture Prize 2017. De oprichters van het Spaanse bureau RCR Arquitectes worden geroemd om hun projecten, die volgens de jury een sterke relatie aangaan met de context. Veel van hun werken staan in en rondom Girona.

Voor NETSTED (voorheen de BNA kring Stedendriehoek) en Architectuurcentrum Rondeel aanleiding om een buitenlandse architectuurexcursie naar Girona te organiseren. Naast de werken van RCR Arquitectes zullen we ook andere interessante projecten bezoeken.

 

Smart city Barcelona 

In het programma staat één dag gereserveerd voor een bezoek aan Barcelona. We gaan kijken waarom Barcelona onlangs is uitgeroepen tot ‘smart city’. We bezoeken de wijk Poblenou die als stadslaboratorium voor de nieuwe steden dient.

De reis is in principe gepland van 4 t/m 7 oktober 2018 en omvat:

  • De vliegreis,
  • transfer luchthaven-hotel vice versa,
  • 3 overnachtingen en de beschikking over een bus met chauffeur.
 
Dit jaar hebben we de keuze uit 2 type overnachtingen:
  • de low budget variant in Hotel Ibis € 400 (vlucht, bus met chauffeur en hotel) + € 150 (1 lunch, 1 diner, toegangen en rondleidingen). Totaal € 550.
  • de variant Hotel Carlemany € 520 (vlucht, bus met chauffeur en hotel) + € 150, (1 lunch, 1 diner, toegangen en rondleidingen). Totaal € 670
 
We gaan uit van een groep tussen de 15 tot 20 mensen. Geef je dus snel op!
Bij meer aanmeldingen wordt de reis € 30,- goedkoper.

Inschrijving is niet meer mogelijk.

 

 

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *