AgendafeaturedNieuws

Boekje “Samen Wonen” nu te koop! 

Acht geslaagde samen-wonen-projecten staan in de schijnwerpers van de uitgave “Samen Wonen”. De projecten zijn allemaal gerealiseerd op initiatief van bewoners. Dat was vaak een hele klus, want deze nieuwe, gezamenlijke en meer ecologische woonvormen wijken af van de gangbare manier van bouwen en verkavelen. Elk project toont aan dat je met een dosis doorzettingsvermogen veel voor elkaar kunt krijgen.  

Laat het daarom een inspiratie zijn voor huidige en toekomstige initiatiefnemers! De uitgave is voortgekomen uit de succesvolle expositie Samen Wonen in 2022, tentoongesteld in het Deventer Architectuurcentrum Rondeel.

Het boekje is nu te koop voor €5,- bij boekhandel Praamstra en het Architectuurcentrum Rondeel in de Assenstraat 14 te Deventer. U kunt op woensdagmiddag (14 tot 16 uur) en donderdag (10 en 16 uur) even langskomen. Als u er een aantal wilt bestellen en laten verzenden, laat dat dan weten door een mail te sturen naar info@rondeeldeventer.nl met uw adresgegevens en het aantal boekjes dat u wilt kopen. 

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *