Agenda

Expositie Deventer stadslandschappen

 

EXPOSITIE | 27-04 T/M 15/07

De Deventer Fotokring exposeert tot half juli in Architectuurcentrum Rondeel de resultaten van een drietal masterclasses stadslandschappen. Verschillende fotografen geven hun beeldende visie op het thema ‘Stadslandschappen’ in de expositie.

Wat zijn stadslandschappen? In ieder geval meer dan het bekende en schilderachtige straatje naar de Bergkerk. De fotografen zullen op geheel eigen wijze hun visie op het thema in beeld brengen. Dit levert prachtige artistieke beelden op.

 

De foto’s worden gemaakt tijdens een drietal ‘masterclasses’ in april, mei en juni bij Rondeel. Topfotografen Arij van der Stelt (tevens architect), Peter de Groot en Teun de Groot begeleiden de deelnemers aan de masterclasses.

Na ieder fotoweekend worden er weer nieuwe foto’s toegevoegd aan de tentoonstelling, die voornamelijk worden gemaakt door leden van de Deventer Fotokring. 

Laat u tijdens de expositie verrassen door de bijzondere, fotografische kijk op de Deventer stadslandschappen. 

De expositie staat tot half juli en de toegang is gratis. In de weekenden zijn de fotografen zelf aanwezig om een toelichting te geven op hun werk. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13-17 uur.

LET WEL: VRIJDAG 22 JUNI ZIJN WIJ GESLOTEN

foto: Paul Mackenzie

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *