Nieuws

Nieuwe bestuursleden Rondeel: Cristien Bensink en Hugo de Clercq

Cristien Bensink en Hugo de Clercq zijn toegetreden tot het bestuur van Architectuurcentrum Rondeel. Hugo volgt voorzitter Daan Josee op die na 8 jaar afscheid neemt. Dit voorjaar nemen we van Daan Josee afscheid met een speciale lezingsavond. Houd daartoe onze media en nieuwsbrief in de gaten!

Cristien Bensink (bestuur)

Cristien heeft bij een tweetal gemeenten gewerkt als programmanager en opdrachtgever voor een aantal grote gebiedsontwikkelingen op lokaal en regionaal niveau. Een integrale benadering met de kunst om te schakelen tussen verschillende schaalniveaus was daarbij steeds het uitgangspunt. Als bestuurder bij Rondeel kijkt zij ernaar uit haar bijdrage te leveren aan de ruimtelijke opgaves waar de stad Deventer voor staat.

Hugo de Clercq (voorzitter bestuur)

Hugo de Clercq is de nieuwe voorzitter van het bestuur. Hij volgt Daan Josee op die na 8 jaar afscheid neemt. Hugo is een bevlogen architect en heeft vele projecten op zijn naam heeft staan. Hij is oprichter van FARO Architecten en heeft een aantal functies vervuld in het architectuuronderwijs en de architectuurwereld.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *