opening

Opening Architectenadvieswinkel in Rondeel

 

OPENING ZATERDAG 22 JUNI, 13.00 UUR

Een week lang kennismaken met regionale architecten

Op zaterdag 22 juni, de Dag van de Architectuur 2013, opent Architectuurcentrum Rondeel de eerste Deventer Architecten-advieswinkel. Een week lang zullen meerdere architecten uit Deventer en omstreken advies geven over bouw- en verbouwplannen. De Architecten-advieswinkel is onderdeel van het project Goud in Handen en adviseert winkeliers en pandeigenaren die een nieuwe functie willen geven aan hun winkelpand. Maar ook particulieren kunnen advies krijgen over hun woning.

De Architecten-advieswinkel speelt in op de herwaardering van de kleinschalige bouwtraditie nu grote bouwpartijen het initiatief steeds vaker bij zelfbouwers en particuliere investeerders leggen. De kleine partijen hebben niet altijd een juist beeld van wat een architect kan doen in een bouwopgave. De Architecten-advieswinkel kan door het laagdrempelige karakter koudwatervrees en vooroordelen wegnemen en helderheid geven over de zinvolle rol die architecten spelen in het ontwerp- en bouwproces. En natuurlijk is de ‘klik’ tussen architect en opdrachtgever een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Een gratis eerste kennismakingsgesprek is dan een prima middel om dat uit te vinden.

De deelnemende architecten(bureaus) zijn: Maas Architecten uit Lochem, Architectenbureau 52 Noord uit Olst, Atelier VHGP uit Deventer, Marc Harmsen uit Deventer, I’M Architecten uit Deventer, Witteveen Architecten uit Apeldoorn, Coraline Vester uit Deventer, Peter Alkemade uit Deventer.

 

OPENING: ZATERDAG 22 JUNI 2013

 

Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Architectuurcentrum Rondeel, Stromarkt 18c, Deventer

Dan zijn alle deelnemende architecten aanwezig en kunnen bezoekers in een speed-date-sessie onderzoeken wie zij nader willen raadplegen voor advies. Ervaringsdeskundigen (een aannemer en een opdrachtgever) zullen over hun bevindingen met een architect spreken. Ouders met kinderen? Uw kroost wordt op toepasselijke wijze beziggehouden tijdens uw gesprek met de architect!

De tijdelijke winkel is gevestigd in Architectuurcentrum Rondeel aan de Stromarkt 18c in Deventer en is van zaterdag 22 juni t/m vrijdag 28 juni geopend tussen 13.00 en 17.00 uur (maandag 24 juni gesloten).

Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen, maar beter is om vooraf een dag en tijdstip te reserveren. Dan hoeft u niet te wachten en weet u zeker dat een architect voor u beschikbaar is.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *