opening

Opening pop-up store | Tactory Bikes

TACTORY BIKES FIETSFABRIEK IN RONDEEL – ZATERDAG 8 JUNI 2013

Zaterdag 8 juni zal Henk Scharp, voorzitter van MKB Deventer, om 13.00 uur de pop-up store van Tactory Bikes Fietsfabriek openen. De fietsfabriek, gevestigd aan de Emdenstraat 9 in Deventer, is een leerwerkproject van Tactus en de gemeente Deventer voor mensen met een verslavingsproblematiek en een psychiatrisch verledenprobleem. Er worden fietsen gebouwd, niet zomaar fietsen maar door de deelnemers zelf ontwikkelde fietsen, opgebouwd uit tweedehands onderdelen.

De pop-up store showt en verkoopt fietsen in verschillende uitvoeringen. Ter opluistering van dit maatschappelijk relevante project zal als variant op ‘Het rad van fortuin’ een ‘fietswiel van fortuin’ zijn opgesteld. Wie zijn geluk wil beproeven, moet zaterdag vanaf 13.00 uur in Architectuurcentrum Rondeel zijn.

 

OPENING POP-UP STORE: ZATERDAG 8 JUNI

 

Aanvang: 13.00 uur
Locatie: Architectuurcentrum Rondeel, Stromarkt 18c, Deventer

 

Tussen 25 mei en 7 juli wordt tijdens de expositie Goud in Handen iedere zaterdag een nieuwe pop-up store in het Rondeel geopend. Daarmee wordt aandacht gegeven aan het tijdelijk gebruik van lege winkels. Het Rondeel aan de Stromarkt is geopend van 13.00 tot 17.00 uur (maandags gesloten).

 

Volgende pop-up stores zijn designwinkel Carlos in Huis, de Architecten-advieswinkel en spelwinkel Koning Willem.

 

Opening pop-up store: Jan Kruse in Rondeel

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *