Agenda

Expositie Deventer Stadslandschappen

 

EXPOSITIE | MEI T/M 15-7

De afgelopen maanden organiseerde Deventer Foto Kring in samenwerking met Architectuurcentrum Rondeel een drietal masterclasses fotografie ‘Stadslandschappen’ in Deventer. De resultaten zijn te bezichtigen tot en met 15 juli a.s. Je kunt je tijdens de expositieperiode laten verrassen door de bijzondere, fotografische kijk op de Deventer stadslandschappen.

De foto’s zijn gemaakt tijdens een drietal workshops die werden begeleid door de gerenommeerde fotografen Arij van der Stelt, Peter de Groot en Teus de Groot. Zij belichtten het onderwerp stadslandschappen ieder op hun eigen unieke wijze. De expositie is een weergave van van de beeldende visie van zo’n dertig fotografen van de Deventer Foto Kring en de Fotobond op het thema ‘Stadslandschappen’.

De workshops vonden plaats tijdens weekenden in april en mei en op 23 en 24 juni. Na ieder fotoweekend werd een serie foto’s gepresenteerd in Rondeel.  

De expositie is te zien tot en met 15 juli en de toegang is gratis.

In de weekenden zijn de fotografen zelf aanwezig om een toelichting te geven op hun werk. Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.   

Foto: Paul Mackenzie

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *