Nieuws

Reaching for the moon

Filmhuis de Keizer vertoont dinsdag 15 juli a.s. de film: Reaching for the Moon. De film is bekroond op meerdere filmfestivals en vertelt het bijzondere en waar gebeurde liefdesverhaal van Pulitzer-prijs winnares Elizabeth Bishop en de Braziliaanse architecte Lota de Macedo Soares.

 

New York, jaren 50. Op uitnodiging van een oude vriendin besluit Elizabeth naar Rio de Janeiro af te reizen. Op het enorme landgoed van Mary hoopt Elizabeth, enigszins gefrustreerd door een writersblock, opnieuw inspiratie te vinden om te schrijven. Ze had alleen nooit verwacht de liefde van haar leven te ontmoeten: Lota, de partner van haar oude vriendin. De vurige persoonlijkheden botsen eerst, maar als snel verandert de vijandigheid in verlangen. Reaching for the Moon is een intiem portret van twee opmerkelijke kunstenaars die de liefde vinden.

 
DINSDAG 15 JULI 2014

Aanvang: 20.30 uur
Locatie: filmhuis de Keizer

 

Kaartje kopen
Kaart reserveren

Deze film wordt vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014, waarbij 8 films in 14 steden worden vertoond: Gerontophilia, Land of Storms, The Way He Looks, Test, Zwei Mütter, Cloudburst, Reaching for the Moon en Sarah Prefers to Run.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *