Agendaoplevering

29-01-2022 | Rondeel-oplevering: MIMIK

Gebouwbezoek | 29-01-2022 | 10.00 uur

MIMIK Film + Theater + Café in Deventer is al meer dan een jaar open. Inmiddels is er een levendige nieuwe ontmoetingsplek ontstaan, die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Door o.a. de steeds wisselende coronamaatregelen is het nu pas mogelijk geworden om een Rondeel-oplevering bij MIMIK te organiseren, en wel op 29 januari 2022, aanvang: 10.00 uur. Deze datum is onder voorbehoud van de coronamaatregelen, die dan gelden.

Programma Rondeel-oplevering MIMIK – 29 januari 2022

MIMIK Film + Theater + Café Deventer
MIMIK Film + Theater + Café Deventer

U bent welkom vanaf 09.30 uur, waarbij iedereen op eigen kosten een kopje koffie/thee kan nemen in de horeca. Vanwege de te houden afstand verzoeken we iedereen zich tijdens de inloop te verspreiden over de drie horecagelegenheden van MIMIK, namelijk de foyer op de 1e verdieping, de horeca op de begane grond en de eerste verdieping (Hier en Daar geheten).

Om 10.00 uur start het programma voor een groep van maximaal 50 personen. Directeur Rob van den Hove verzorgt een korte inleiding over zijn ervaringen als gebruiker van dit multiculturele gebouw, dat is voortgekomen uit filmhuis De Keizer en Theater Bouwkunde in Deventer. Deze inleiding vindt plaats in de theaterzaal of een van de filmzalen. Daarna worden we in 5 groepen opgedeeld en verzorgen vrijwilligers van MIMIK een rondleiding door het gebouw.

LOCATIE: MIMIK, Achter de Muren Vispoort  8- 10, 7411 SL Deventer

Coronamaatregelen

Volgens de nu geldende maatregelen zijn wij verplicht om de toegangscontrole (QR-code) te houden bij personen vanaf 13 jaar. Ook is een mondkapje verplicht als u zich verplaatst. Lees meer over de huidige maatregelen op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen

Helaas is de aanmelding gesloten voor deelname aan de Rondeel-oplevering
We kunnen u wel op de wachtlijst zetten.

opgave wachtlijst:

  Opgave wachtlijst
  * Deelname in volgorde van aanmelding op de lijst


  Mocht de oplevering onverhoopt niet doorgaan vanwege nieuwe coronamaatregelen (de volgende persconferentie staat gepland voor 25 januari a.s.) of het aantal aanmeldingen overschrijdt de 50 personen, dan ontvangen de deelnemers die zich nu aanmelden daarvan bericht.

  Foto’s: Jaap Niemantsverdriet, Deventer

  Verdere informatie:
  Architectuurcentrum Rondeel
  Ulrike Weis ten Elsen
  06 4322 5500
  info@rondeeldeventer.nl

  Publiciteit is welkom! Deel dit via:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *