Agenda

Wandeling door de vooroorlogse Schilwijken

WANDELING | 15-11-2014

Architectuurcentrum Rondeel organiseert op zaterdag 15 november 2014 een wandeling door de wijk Voorstad Centrum van Deventer.

 

Onder leiding van mevrouw Hiske Galema, lid werkgroep ‘De Oude Schil’, gaan we wandelen langs bijzondere plekken in deze wijk. Tijdens de wandeling zullen verhalen worden verteld over het ontstaan van deze wijk en zal aandacht worden geschonken aan de bijzondere gebouwen en plekken in de route. Het wonen, werken en leven van decennia geleden komt ook aan de orde. Deze wandeling vloeit voort uit de op 23 oktober geopende expositie De Geïmproviseerde Stad in Architectuurcentrum Rondeel over de vooroorlogse schilwijken. De expositie is te zien t/m 18 januari 2015.

 

WANDELING: 15 NOVEMBER 2014

AANVANG: 14.30 UUR

 

We zien in anderhalf uur hoe spannend en leefbaar de wijk Voorstad Centrum is. We verzamelen op 15 november om 14.30 uur op de Beestenmarkt ter hoogte van de Aldi. De rondleiding is gratis en pas uw kleding aan het weer aan! Tijdens de wandeling is eventueel het boekje ‘Wandelen in De Oude Schil’ voor 2,00 euro te koop.

 

AANMELDEN

U kunt zich per mail aanmelden bij Architectuurcentrum Rondeel info@rondeeldeventer.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Het aantal deelnemers is beperkt!

 

EXPOSITIE

De geïmproviseerde stad

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *