Archief agenda

06-02 | Inloopbijeenkomst ‘Deventer Bouwt’

Gemeente Deventer nodigt de inwoners van de gemeente uit voor de inloopbijeenkomst ‘Deventer Bouwt’ op 6 februari. De gemeente heeft in november en december veel informatie opgehaald over wat inwoners en professionals belangrijk vinden bij de bouw van nieuwe woningen. Dat hebben ze gedaan via bijeenkomsten, werksessies en een enquête.

De opgehaalde ideeën, wensen maar ook zorgen, leveren volgens de gemeente goede inzichten in wat Deventenaren voor hun stad willen. Wensen en belangen liggen soms uiteen. De gemeente vindt het belangrijk om ook hier het gesprek over te voeren.

Het is een vrije inloop. Je hoeft dus niet gelijk om 19.00 uur aanwezig te zijn.

Goede keuzes maken voor de stad

Op 6 februari krijg je de kans om te reageren op de informatie die is opgehaald. Deze toetsing helpt de gemeente bij het maken van goede keuzes. Als er woningen gebouwd worden, raakt dit namelijk thema’s als groen, werken en infrastructuur.

Nieuwe bouwlocaties

De resultaten van de gesprekken en de enquêtes worden toegevoegd aan de resultaten uit het onderzoek dat de gemeente eerder uitvoerde. De gemeente gebruikt deze informatie bij het maken van de keuzes voor het bouwen van nieuwe woningen en het aanwijzen van nieuwe bouwlocaties.

Meer informatie

Op www.deventer.nl/deventerbouwt vind je meer informatie over deze opgave.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *