AgendaAgenda-home

Programma jaarthema Biobased Bouwen

De Nacht van Biobased Bouwen (7 februari) en de Jong Rondeel-lezing over eco-brutalisme van La-di-da (9 februari) liggen achter ons. In de nieuwsbrief kunt u lezen hoe het is geweest. Maar we hebben ook nog een aantal activiteiten voor de boeg.

  1. Op 22 februari draait in filmtheater Mimik een film over De Warren, een woongemeenschap in Amsterdam. Het gebouw is ontworpen met natuurvriendelijke materialen door architectenbureau Natrufied Architecture en heeft in 2023 de Amsterdamse Architectuurprijs (Gouden A.A.P. ) gewonnen.
  2. Op 12 maart hebben we in het café Mimik op de eerste verdieping de Reflectie op de Nacht van Biobased Bouwen, onder de titel : De Oogst.
  3. De volgende Jong Jondeel-lezing is op 23 mei  en daarvoor is architectenbureau Werkstatt uitgenodigd. In het najaar volgen er nog twee lezingen.
  4. Op 15 juni (Dag van de Architectuur) organiseren we samen met Architectuurcentrum Bouwhuis in Apeldoorn de Masterclass natuurinclusief en duurzaam bouwen. Daarover volgt later meer informatie.

Noteer de data 23 mei en 15 juni alvast in uw agenda,

Koop een ticket voor de film van Cinema Rondeel https://www.mimik.nl/agenda/cinema-rondeel-samenwonen-het-verhaal-van-de-warren of geef u op voor “De Oogst”.

Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *