LatestNieuws

(t)huis in coronatijd: hoe beleef jij dit?

ENQUETE | 12-09 T/M 30-10

De coronapandemie heeft op veel gebieden grote impact. Architectuurcentrum Rondeel is benieuwd: hoe tevreden ben jij met jouw huis nu we allemaal veel meer thuis moeten blijven? Kijk je anders naar jouw woning vóór en in coronatijd? Heb je jouw huis anders ingericht om thuiswerken mogelijk te maken? Of improviseer je? Daarom heeft Rondeel een enquête over de veranderde woonkwaliteit samengesteld. Ben je ook zo benieuwd naar de resultaten? Doe dan mee!

De enquête gaat vooral in op wonen in coronatijd. Belevingsaspecten als eenzaamheid, grip op het leven en contacten met anderen komen niet aan de orde. Bij de vragen wordt een onderscheid gemaakt tussen verschillende woontypologieën en woonsituaties zoals eengezinswoning of appartement, met of zonder kinderen om te kijken hoe de woonwensen door de ‘intelligente lockdown’ veranderd zijn.

Wat doen we met de resultaten?

De vragenlijst kun je volledig anoniem invullen. De resultaten van de enquête worden half oktober gepubliceerd op de website en socialmediakanalen van Architectuurcentrum Rondeel ­– uiteraard ook anoniem.

Hoe ziet jouw woning eruit in coronatijd?

De resultaten van de enquête wil het architectuurcentrum ook graag ‘verbeelden’. Heb jij iets wat Rondeel kunnen gebruiken? Bijvoorbeeld een video, gedicht, foto, tekening, spreuk, verhaal, brief aan je oma… iets wat kenmerkend was/is voor de coronatijd. Eventueel voorzien van een korte toelichting.

Stuur dit dan in via de upload-button aan het einde van de enquête!

START ENQUETE

Lees ook: Eerste respons enquête: (t)huis in coronatijd: hoe beleef jij dit?


Publiciteit is welkom! Deel dit via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *